fbpx

vi på monprez

Möt människorna som designar och förvaltar er nya webbsida

Vårt lag

Vårt lag är litet men vi ser inte detta som en nackdel, tvärtom. Vi tror att vår småskaliga storlek gör det möjligt för oss ge bästa möjliga service till våra kunder. Vid alla tillfällen har ni direktkontakt med dem som jobbar med er webbsida och som har varit med hela vägen.

Matthew

Matthew har en vetenskaplig- och affärs-orienterad bakgrund. Han har en universitetsexamen från Brisbane University och en masterexamen från Quantic School of Business and Technology.

Han har jobbat som konsult i flera år och genom sin erfarenhet från arbete och studier har han lärt sig hur viktigt det är för företag att fokusera på webbaserade medium. På fritiden kan man finna Matthew förvalta en av hans olika webbsidor, spendera tid med sin unga familj, leka med sin hund, mata hönsen eller jobba i trädgården.

Christoffer

Christoffer har en bakgrund inom energiteknik och är utbildad drifttekniker med inriktning mot energisektorn. Han har även studerat idrottsvetenskap på Göteborgs Universitet och jobbat med att coacha unga elitidrottare.

På lediga dagar tar han alla möjligheter som dyker upp för att få ta en runda med motorcykeln. Dessvärre är inte hunden intresserad av detta, men då blir det lek i skogen istället. En kväll spenderar han helst med att laga god mat och dricka vin med sin fru, gärna med de tomater som han odlar alldeles för mycket av.

Skicka ett meddelande

Scroll to Top