fbpx

Designpaket

En webbsida skräddarsydd efter era behov

Prislista designpaket

Enkla att hantera, drag & drop verkyg, SEO optimering och mycket mer

Liten

Det lilla paketet för att snabbt kunna komma igång
 • 1 sida
 • Snabbhetspaket
 • Säkerhetspaket
 • Skräddarsydd Design

6,000 SEK

Växa

Perfekt för den som behöver en kostym att växa in i
 • Allt i LITEN
 • Flertalet sidor
 • SEO-paket
 • CDN

14,000 SEK

Stor

Till dig som räknar med mycket trafik och handel
 • Allt i VÄXA
 • E-handel
 • Webbapplikationer
 • Avancerade funktioner

Enligt offert

Standard med alla designs

Basfunktioner

Alla webbsidor vi designar inkluderar nedan stående funktioner. Beroende på era krav och önskemål kan vi även hjälpa er med att införskaffa en domän och mailkonton.

Drag & drop verktyg

Alla webbsidor vi skapar innehåller drag & drop verktyg. Det behövs ingen erfarenhet av kodning för att hantera er webbsida

Fullt ägandeskap

När webbsidan är skapad och betalad tillhör den helt och hållet er. Full tillgång och inga vattenstämplar.

Redo för alla enheter

Våra webbsidor är byggda för att användas på alla enheter. Det spelar ingen roll om det är en telefon, surfplatta, dator eller TV, webbsidan är 100% responsiv

Skräddarsydd design

I början organiserar vi ett möte och går igenom vilken sorts webbsida ni önskar. Vi kan bygga helt enligt era preferenser och önskemål. 

Support

Ni kan hitta flera hjälpsamma artiklar och guider på vår webbsida. Det finns alltid möjlighet att anlita vår webbförvaltning om ni föredrar att vi sköter om er webbsida.

Säkerhet

Vi installerar branschens ledande säkerhetsfunktioner för att hålla er webbsida säker. Detta inkluderar brandvägg, skanning av skadlig kod, DDoS-skydd och säkerhetsvarningar.

GOOGLE Redo

Vi tillämpar bästa tillgänglig webbdesign och SEO-optimering för att försäkra oss om att er webbsida visas korrekt på Google och andra sökmotorer.

Analytics

Vi integrerar er webbsida med Google Analytics för att hjälpa er att förstå hur kunder hittar och interagerar med er webbsida

Inkluderat i större paket

Premium Funktioner

Vårat VÄXA- och STOR-paket innehåller några eller alla av nedan listade funktioner 

CDN FUNKTION

CDN (Content Delivery Network) är en högdistribuerande plattform av servrar som hjälper till att minimera fördröjningar i laddandet av webbsidan genom att reduca det fysiska avståndet mellan server och användare. Detta kan hjälpa till med att snabba upp er webbsida.

Blogg

Vill ni addera eget innehåll till er webbsida? Vi kan ordna en bloggfunktion vilket ger er möjlighet att skapa obegränsat med artiklar. Blogg och artiklar är en av de huvudsakliga vägarna för att driva upp trafiken på er webbsida.

Kalender

Ge er kunder tillgång till er kalender. Kunder kan se er tillgänglighet och själva boka in möten vid passande tidpunkter. 

Schema Markup

Schema Markup är ett utmärkt sätt för att hjälpa just er webbsida att sticka ut i mängden. Det är en form av mikrodata som utmärker sig i olika sökmotorer.

Vi hostar, förvaltar och underhåller er webbsida så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Inga bidningstider - Säg upp närsom

Allt detta för 489 SEK/MÅ

 • Hosting & Förvaltning

  Er webbsida baseras från vår extremt snabba molnbaserade server. 

 • Feedback-verktyg

  Vår unika "post it-lapp" funktion gör så att ni enkelt kan addera kommentarer om vad ni vill förändra eller uppdatera, direkt på webbsidan.

 • Regelbundna backups

  För tryggt ägandeskap och vetskapen om att er webbsida är säker.

 • Månadsvisa rapporter

  Månadsvisa rapporter som innehåller information relaterat till er webbsida  Utfört underhåll, hur er webbsida presterar och hur kunder hittar till er webbsida.

Eller allt detta för 890 SEK/MÅ

 • Allt listat ovan

  Detta inkluderar hosting och värdskap, vårat feedback-verktyg, regelbundna backups och månadsvisa rapporter.

 • 1 Timmes Support

  Redigera sidor, addera nya sidor, ändra färg, byt bilder, justera menyer, modifiera layouts, skapa nya sektion, redigera sliders, ändra kontaktuppgifter & formulär och mycket mer.

Frekvent ställda frågor

Om webbdesign

När webbsidan är byggd och betalad har ni fullt ägandeskap. Ingen vattenstämpel eller referenser till Monprez. Webbsidan är helt och hållet i er ägo med full tillgång.

Det beror på hur krävande er hemsida är. Vi är ett litet team så vi fokuserar bara på några hemsidor i taget. Generellt kan ni dock förvänta er en initial design inom några veckor. Under vår första kontakt kommer vi alltid diskutera hur vår nuvarande beläggningsstatus är och ge en förväntad tidsram för er hemsida.

Om ni har en tight deadline kan vi alltid diskutera möjligheter för att skapa er hemsida snabbare. Efter den initiala designen presenteras går vi tillsammans igenom hemsidan och ni får framföra era önskemål om eventuella förändringar. Genom detta arbetssätt kan vi skapa en hemsida som är perfekt för er!

Ja! Vi installerar ett enkelt drag and drop-verktyg som gör det enkelt att redigera webbsidan innehåll. Till detta finns även hjälpfulla guider och instruktioner på vår webbsida, ingen erfarenhet av kodning behövs.

Alla våra webbsidor hanteras genom toppmodern cloud hosting som är optimerad för snabbhet, prestanda och säkerhet. Varje webbsida har en egen dedikerad server vilket ger fördelar som högre prestanda (delar ej resurser med andra sidor) och ökad säkerhet (om en annan webbsida attackeras påverkar det inte er).

För den tekniskt intresserade - våra servrar har Redis support likväl som Apache, Nginx och Varnish. Alla servrar är PHP7 redo, vi förser CDN support (vid behov), och våra servrar är självläkande för att reducera driftstopp.

Ja. Om ni inte behöver en skräddarsydd design, och istället bara vill ha en webbsida som är enkel och ser bra ut, erbjuder vi en mängd olika alternativ av färdiga mallar och strukturer. När mallen är installerad kan ni redigera sidan på egen hand. 

Se vår fullständiga lista med vanliga frågor här.

Skicka ett meddelande

Scroll to Top